Skip to content

De bloei van de Krozenbloesem

Zoals de Japanners elk voorjaar de bloei van de Kersenbloesem vieren, zo vieren wij op de Bankenhoeve elk jaar de bloei van de Krozenbloesem. Nog even en het is weer zover..

Nieuwe websites

Op onze nieuwe websites Vastenkuur.nl en Bankenhoeve.nl zal elk seizoen een nieuw thema verschijnen. In het voorjaar is het de bloesem van onze unieke oeroude Krozenboomgaard.

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde websites, elk seizoen opnieuw….

Je kunt een bericht in ons gastenboek plaatsen en je kunt via onze Nieuwsbrief op de hoogte blijven van onze activiteiten en de planning van de vastenkuren, vastenweekends en relatietherapie weekends.

Prijzen

Aanmelden voor een van onze kuren kan voortaan via een digitaal aanmeldingsformulier op de website. Sinds begin 2010 hanteren we een flexibel prijzensysteem met een basisprijs en een all-in prijs. Je kunt op het aanmeldingsformulier aangeven of je al dan niet een natuurgeneeskundig consult wilt boeken (als je eerder op de Bankenhoeve bent geweest dan bestaat dit consult uit een korte check-up plus een extra massage) en of je een of 2 massages wilt laten vallen. op deze manier stel je je eigen prijs samen voor de vastenkuur. Voor de vastenweekends blijven we een all-in prijs hanteren.

Interieur

In de Bankenhoeve is inmiddels een en ander veranderd in ons interieur, de schouw met open haard in de grote zaal beneden is nieuw en er is ook een comfortabele 8-persoons zitbank bij gekomen.

Vanaf 1 maart 2010 exposeert de beeldend kunstenares Birgit Gerritsen uit Nijmegen in de Bankenhoeve. Zie www.bg-arts.nl .

Begeleidingsteam

Naast alle vertrouwde gezichten op de Bankenhoeve, o.a. Elly Koppers, Ainy Heinen, Mariken Sunnen en Nellie Timmers, is ons begeleidingsteam uitgebreid met de masseuse Astrid Engels en de natuurgeneeskundigen Marja Flinterman en Gerlinde Stam.

Relatietherapie/training

Vanaf medio 2009 hebben we 2 vormen van relatietherapie te weten een intensieve training/therapie gedurende een weekend of een midweek. Een andere mogelijkheid blijft een gesprekscyclus van 5 gesprekken, verspreid over enkele maanden.

Mindfullness

Vanaf september 2010 geven wij op 4 donderdagmiddagen, 16 en 30 september, 14 oktober en 4 november, een training Mindfullness, specifiek gericht op Hulpverleners. Lees meer hierover op Bankenhoeve.nl.

Supervisie/coaching

Nieuw is dat onze supervisie/coaching nu speciaal gericht wordt op beroepsbeoefenaren die hun effectiviteit en plezier in hun werk willen vergroten. Kijk hiervoor ook op Bankenhoeve.nl.

We hopen je hiermee voldoende geinformeerd te hebben en verheugen ons op je bezoek aan onze vernieuwde website,

met vriendelijke groet,

Gerard Haverkate en Helma Banken

Bankenhoeve

Back To Top