Skip to content
Buitensauna en buitenjacuzzi met uitzicht op de krozenboomgaard

De vastenkuur duurt van zondagavond 19.00 uur tot vrijdagmiddag 13.00 uur.

De groep bestaat uit maximaal 8 of 9 deelnemers afhankelijk of er mensen zijn die een kamer delen. Ieder die dit wil, kan over een eigen kamer beschikken.

De Bankenhoeve bestaat uit een royale entree, een recreatieruimte van 10 bij 12,5 meter. Tijdens de reinigingsweken sapvasten maakt u gebruik van gezellig en comfortabel ingerichte slaapkamers, soms voorzien van sfeervolle wand­schilde­ringen.

De recreatieruimte
Intervaltraining om je vetverbranding op gang te brengen

Ieder beschikt over een eigen kamer. Indien iemand op het aanmeldformulier aangeeft de kamer te willen delen dan kan dit.

Er zijn vier ruime bad­kamers met douche en toilet, alsmede een apart toilet op de begane grond. De Bankenhoeve beschikt over een infrarood sauna, een buiten-jacuzzi, een houtgestookte buitensauna met buitendouche, massagestoel en een eenvoudige fitnessruimte.

 

Een van de behandelkamers

Gratis gebruik WIFI

Hoewel het niet de bedoeling is om tijdens een vastenkuur voortdurend in contact te staan met anderen, het is immers echt een week voor jezelf, kun je uiteraard wel, mits op de eigen kamer, vrij gebruik maken van ons WIFI netwerk.
Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top