Skip to content
De Strang op 5 minuten loopafstand van de Bankenhoeve

Het detoxweekend is van vrijdagavond, aankomst 19.00 uur tot zondagmiddag 16.30 uur. In een weekend kun je je lichaam al flink reinigen waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit geeft een boost aan je gezondheid. Een weekend op adem komen, helemaal voor jezelf. Weldadig voor lichaam en geest.

Misschien wil je weer eens bewust met eten en drinken bezig zijn, misschien wil je eens bewust de stilte opzoeken, misschien wil je ruimte scheppen in je lichaam en in je geest, misschien wil je je suikerverslaving doorbreken……? Al deze beweegredenen zijn legitiem.

Buitenjacuzzi en buitensauna met uitzicht op de boomgaard

Begeleiding

De begeleiding van het vastenweekend ligt in handen van:

  • Liesbeth Meijer en Jozien Dekker: Massage therapeuten
  • Helma Banken en Gerard Haverkate: psychosociaal therapeuten

Dit is een maatpak, kleine groep, goede consulten.

Tegen gereduceerde kosten kun je een uitgebreid spiritueel consult (Marietje Gerritsen 06-13262712) op basis van Tarot bijboeken. Ook is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling bij te boeken. Jhuly heeft haar salon tegenover de Bankenhoeve.

Wil je meedoen? Ga dan naar onze webshop.

Dank voor dit weldadige weekend, echt Bezinning en Inspiratie. Complimenten aan dit kundige team.

Programma

Het programma van het weekend Bezinning en Inspiratie omvat een detoxprogramma met sappen of mild vasten, ev. klysma kuur (10 euro als je een klysmasetje wilt aanschaffen), kleimasker, dagelijkse leverpakking , lichaamswerk  en/of wandelingen, dans, ontspanning- en visualisatieoefeningen, creatieve werkvormen en desgewenst individuele voedingsadviezen.

Voorafgaand aan de kuur bouw je je eetpatroon langzaam, volgens een door ons aangeleverd schema af. Na afloop van de kuur bouw je je eetpatroon weer langzaam op.

Tijdens het weekend kun je vrij gebruik maken van onze fietsen, je kunt sportief bezig zijn op een professionele roeitrainer of crosstrainer, je kunt gebruik maken van de binnen- en buitensauna, bij voldoende belangstelling stoken we elke avond, en de buiten jacuzzi maar je kunt uiteraard ook gewoon luieren. Je mag alles maar je hoeft helemaal niks!

De prijs is 395 euro. Ter plaatse kun je op zaterdag en/of op zondag kiezen voor massage, healing of therapeutische behandeling á €60 per behandeling. De behandelingen worden op jouw unieke behoeftes afgestemd. Het kan een ontspannende en helende massage zijn gericht op het afvoeren van afvalstoffen maar het kan ook een therapeutische behandeling zijn waardoor het mogelijk wordt om vastgezette emoties te laten gaan waardoor er meer ruimte ontstaat voor levensvreugde en innerlijke kracht. Er kan dan tevens gewerkt worden aan thema’s die in je leven spelen.

In het weekend stellen we het nemen van klysma’s niet verplicht. Voor degenen die toch darmspoelingen willen doen, stellen we voor €10 een klysmaset beschikbaar.

Lever- en galkuur op herhaling

Interval training stimuleert de vetverbranding

Als je al eens tijdens een van onze weekkuren op advies van de natuurgeneeskundige hebt meegedaan aan onze uitgebreide lever- en galreiniging, dan is het mogelijk om deze kuur tijdens een vastenweekend, zonder extra kosten, onder begeleiding te herhalen.

Extra consulten?

Iets voor jou? Een sessie coaching met paarden bij Stal Oberon?

Tegen gereduceerde kosten (€70) kun je een sessie Coaching met Paarden bij Barbara boeken of een uitgebreid spiritueel consult (€50) op basis van Tarot bijboeken bij Marietje Gerritsen (0613262712). Ook is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling bij te boeken bij Dhjuly. Dit kun je thuis al boeken (0487 726279). Ze werkt tegenover de Bankenhoeve.

Wil je meedoen? Ga dan naar onze webshop.

Dank voor dit weldadige weekend, echt Bezinning en Inspiratie. Complimenten aan dit kundige team.

Back To Top