Skip to content

Prijs detoxkuur 2024: €695,-  inclusief BTW en exclusief behandelingen

Op de Aanmeld pagina (Agenda detoxkuren) kun je je interesse kenbaar maken, let op dus niet inbegrepen in de basisprijs, voor de volgende behandelingen:

  • Iriscopie anamnese en advisering op maandag door de natuurgeneeskundige Hanny Spruijt van 45 minuten, let op: is verplicht als je voor de eerste keer de uitgebreide lever- en galkuur mee wilt doen, bij herhaling geldt geen verplichting (€65 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).
  • Massage van 45 minuten op maandag (€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).
  • Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op dinsdag (€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).
  • Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op donderdag (€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).
  • Therapeutisch consult door Gerard Haverkate of Helma Banken(€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).

Onze massagetherapeuten zijn in principe aangesloten bij hun beroepsverenigingen. Als je aanvullend verzekerd bent, kun je de factuur van de behandelingen declareren en kan een deel van de kosten vergoed worden.

Onze massagetherapeuten zijn respectievelijk aangesloten bij VAT voor Liesbeth Meijer. Liesbeth werkt op dinsdag en donderdag. Jozien Dekker is aangesloten bij VBAG, BvMT en de RBCZ . Jozien werkt op dinsdag en woensdag. Hanneke Bouman is aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland. Hanneke werkt op donderdag. Rianne Wijninga werkt op maandag, haar massage wordt niet vergoed. Het iriscopie consult door Hanny Spruijt wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. De psychotherapeutische consulten door Gerard Haverkate en Helma Banken worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Detoxweekend 2024 : €395,- inclusief BTW en exclusief behandelingen

Op de Aanmeld pagina (Agenda detoxkuren) kun je je interesse kenbaar maken, let op dus niet inbegrepen in de basisprijs, voor de volgende behandelingen:

  1. Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op zaterdag (€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).
  2. Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op zondag (€60 ter plaatse afrekenen bij de betreffende behandelaar, contant of via mobiel bankieren).

Onze massagetherapeuten zijn respectievelijk aangesloten bij VAT voor Liesbeth Meijer.
Jozien Dekker is aangesloten bij VBAG, BvMT en de RBCZ. Rianne Wijninga is niet aangesloten en wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

KvK en bank

Ons Kvk nummer is 11044031, ons IBAN: NL32 INGB 000 614 9341 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Bankenhoeve te Boven Leeuwen

Vergoeding door de werkgever

Volgens Onderzoeksbureau NIDAP die jaarlijks de cijfers en trends op een rijtje zet op het gebied van personeelsontwikkeling is het gemiddeld jaarlijks ontwikkelingsbudget per werknemer 950 euro. Slechts 27 procent van de werknemers doet aanspraak op dit budget.

Informeer bij je werkgever naar scholingsbudget of budget in het kader van ziekteverzuimpreventie of personeelsontwikkeling.

Vergoeding ziektekostenverzekeraars

Let op: De behandelingen tijdens onze reinigingskuren kunnen mogelijk gedeeltelijk door ziektekostenverzekeraars worden vergoed.  Mits u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze kunt u de behandelingen declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Kijk op uw polis of dit voor u het geval is. Aan het einde van de kuur krijgt u gespecificeerde rekeningen van de diverse behandelaars. Ons behandelteam is aangesloten bij BATC, VBAG en BvMT en Shiatsu Vereniging Nederland. De iriscopie door Hanny Spruijt wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraar.

Annuleringsregeling

In geval van annulering tot 14 dagen voor aanvang bent u ons €65,- verschuldigd. Van 14 tot 7 dagen voor aanvang 50% van het kuurbedrag. Binnen 7 dagen voor aanvang 100% van het kuurbedrag.

Aanmelden

Ga naar onze pagina Agenda detoxkuren en maak een keuze uit de beschikbare kuren. Ruim voor aanvang van de kuur krijg je per e-mail een informatiepakket met o.a. richtijnen voor voorbereiding van de kuur.

Back To Top