skip to Main Content

All-inclusive prijs sapkuur 2022: €795,-  inclusief 3 behandelingen en BTW  

Op de Aanmeld pagina (Agenda detoxkuren) kun je je kuur goedkoper maken door af te zien van de volgende behandelingen:

  • Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op dinsdag (minus €50).
  • Therapeutische lichaamsmassage/behandeling van 45 minuten op donderdag (minus €50).
  • Iriscopie anamnese en advisering op maandag door de natuurgeneeskundige Hanny Spruijt van 45 minuten (minus €60). Als je eerder gekuurd hebt bij de Bankenhoeve dan kun je de iriscopie anamnese vervangen door een heerlijke massage door de Shiatsu therapeute Hanneke Bouman. Zij werkt op basis van een pols-, tong-, hara- en/of naveldiagnose vanuit de chinese geneeskunde.

Onze therapeuten zijn aangesloten bij hun beroepsverenigingen. Als je aanvullend verzekerd bent, kun je de factuur van de behandelingen declareren en kan een deel van de kosten vergoed worden.

Onze massagetherapeuten zijn respectievelijk aangesloten bij NWP, BATC en NWP voor Liesbeth Meijer.
Jozien Dekker is aangesloten bij NWP, BVMT en het Verbond van Energetisch Therapeuten. Hanneke Bouman is aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland. Het iriscopie consult door Hanny Spruijt wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze kun je de factuur van de behandelingen van de massagetherapeuten declareren en kan een deel van de kosten vergoed worden. Op het all-inclusive arrangement kun je 3 maal de dagprijs declareren.

All-in prijs Vastenweekend 2022 : €445,- inclusief 2 behandelingen en BTW

Op de Aanmeld pagina (Agenda detoxkuren) kun je je kuur goedkoper maken door af te zien van de volgende behandelingen:

  1. Therapeutische lichaamsmassage/behandeling op zaterdag ( 50 euro).
  2. Therapeutische lichaamsmassage/behandeling op zondag ( 50 euro ).

Onze massagetherapeuten zijn respectievelijk aangesloten bij NWP, BATC en NWP voor Liesbeth Meijer.
Jozien Dekker is aangesloten bij NWP, BVMT en het Verbond van Energetisch Therapeuten.

KvK en bank

Ons Kvk nummer is 11044031, ons IBAN: NL32 INGB 000 614 9341 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Bankenhoeve te Boven Leeuwen

Vergoeding door de werkgever

Volgens Onderzoeksbureau NIDAP die jaarlijks de cijfers en trends op een rijtje zet op het gebied van personeelsontwikkeling is het gemiddeld jaarlijks ontwikkelingsbudget per werknemer 950 euro. Slechts 27 procent van de werknemers doet aanspraak op dit budget.

Informeer bij je werkgever naar scholingsbudget of budget in het kader van ziekteverzuimpreventie of personeelsontwikkeling.

Vergoeding ziektekostenverzekeraars

Let op: De behandelingen tijdens onze reinigingskuren kunnen mogelijk gedeeltelijk door ziektekostenverzekeraars worden vergoed.  Mits u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze kunt u de behandelingen declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Kijk op uw polis of dit voor u het geval is. Aan het einde van de kuur krijgt u gespecificeerde rekeningen van de diverse behandelaars. Ons behandelteam is aangesloten bij VNT, BATC, NVPA, NVST en BvMT en Shiatsu Vereniging Nederland. De iriscopie door Hanny Spruijt wordt niet vergoed door ziektekostenverzekeraar.

Annuleringsregeling

In geval van annulering tot 14 dagen voor aanvang bent u ons €65,- verschuldigd. Van 14 tot 7 dagen voor aanvang 50% van het kuurbedrag. Binnen 7 dagen voor aanvang 100% van het kuurbedrag.

Aanmelden

Ga naar onze pagina Agenda detoxkuren en maak een keuze uit de beschikbare kuren. Ruim voor aanvang van de kuur krijg je per e-mail een informatiepakket met o.a. richtijnen voor voorbereiding van de kuur.

Back To Top