Skip to content

Nieuws Bankenhoeve detoxkuren 2023

Het begeleidingsteam detoxkuren Bankenhoeve

Vlnr: Gerard Haverkate, Helma Banken, Hanneke Bouman, Jozien Dekker, Liesbeth Meijer, Hannie Spruyt

Misschien ken je ons al, misschien ook niet. Wij stellen ons voor: het begeleidingsteam van de Bankenhoeve detoxkuren.

Vlnr: Gerard Haverkate en Helma Banken – therapeutenechtpaar/leiding detoxkuren, Hanneke Bouman – shiatsu therapeute, Jozien Dekker en Liesbeth Meijer – massage therapeuten, Hanny Spruijt – iriscopiste/natuurgeneeskundige.

Planning 2023

In 2023 organiseren we 21 detoxweken en 5 detoxweekends op de Bankenhoeve, allemaal begeleid door Gerard Haverkate en Helma Banken. In 2023 verloopt de aanmelding iets anders dan je van ons gewend bent. Via de site meld je je aan voor een detoxkuur zonder consulten en massages.

Op het aanmeldingsformulier kun je je interesse kenbaar maken voor de behandelingen die je tijdens de kuur zou willen boeken. Op de Bankenhoeve boek je pas definitief je behandelingen en die betaal je ter plaatse rechtstreeks aan de betreffende behandelaar contant of via mobiel bankieren. Je ontvangt een factuur van je behandeling om in te dienen bij je ziektekostenverzekering.

Prijzen 2023

De prijs voor een weekkuur zonder behandelingen bedraagt €695 en voor een weekend zonder behandelingen €395.

De kosten voor het natuurgeneeskundig consult of psychotherapie- of coachingsessie bedragen €65 en de kosten voor massagetherapie of healing bedragen €60.

Themaweken

Je kunt kiezen uit reguliere kuurweken zonder specifiek thema en diverse themakuren. Uiteraard kun je gedurende de week zelf bepalen of je wel of niet meedoet aan een activiteit. Vrijheid zien wij als een groot goed. Alles mag, niets moet.

In 2023 bieden wij de volgende themaweken aan:

  • Yogaweken met dagelijks yogalessen ter ondersteuning van het detoxen.
  • Rust en inspiratieweken waarbij het accent ligt op meditaties en visualisaties met als doel innerlijke rust vinden en spiritkwaliteiten opwekken.
  • Sportvasten met een dagelijkse workout gericht op een vergroting van de vitaliteit en het stimuleren van de verbranding.
  • Thema Familieopstellingen: Tijdens deze  workshop  op de  woensdagmiddag van 14:30 tot 17:30 uur onder leiding van een ervaren opsteller kan gewerkt worden aan een persoonlijke thema, probleem of dilemma.
  • Kuurwandelweken waarin wij onze liefde voor het mooie Land van Maas & Waal willen delen door iedere ochtend een fraaie wandeling van ongeveer 1.5 uur aan te bieden in steeds weer een ander wandelgebied in het Land van Maas & Waal.

Graag tot ziens in 2023 op de Bankenhoeve, mede namens ons begeleidingsteam,

Gerard Haverkate en Helma Banken.

 

Back To Top